Gästbok
Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Lars och Teija Lindström, den 15. apr, 2012
En snöig vinterhälsning från Milou i Töre :-) Jag mår bra och har kommit bra tillrätta med min nya familj... Jag är en älskad familjemedlem... Husse Lars o matte Teija hälsar också


E-post:
Skrivet av Fam. Almqvist, den 12. apr, 2012
Hej Gun-Britt! Vill bara berätta lite om lilla underbara Texas (Quick Step) som snart har funnits i vår familj i två veckor. Han lystrar redan till sitt namn, springer till dörren då han vill ut, dock inte alla gånger förstås, han kan gå i koppel jättebra, sover hela natten och han fyller 10 veckor idag! Det är en fantastiskt fin liten kille och vi är så glada över att han finns här hos oss. Ska försöka lägga in en bild här framöver så att du får se hur han växer. Vänliga hälsningar fam Almqvist


E-post:
Skrivet av maria, den 5. apr, 2012
Är så tacksam och glad att vi fick en så underbar hund som Malte <3
I dag fyller han 2 år och de firar vi med grisöra och leverpastej =)
Ha de bra. / Maria Kiruna


E-post:
Skrivet av Gudrun, den 1. jan, 2012
Gott Nytt Valpår.
Polar Sweets Pocahontas
Polar Sweets Isor


Skrivet av sirkka och harry rautio, den 6. nov, 2011
Våran Olle som är tio månader har gett så mycket glädje för oss att vi är lyckliga att vi skaffade han. (vi hade planerad att skaffa hund en längre tid) Olle är intresserad av samma saker som vi. Han älskar att springa i skogen, vara med i jakten, i båten och fisketurer, han tycker om att simma, jaga lemmel, ekorrar osv...Alla resor med honom har gått bra och han tycker om att vara i stugan och leka med grannarnas hund. Med barnabarnen leker han och delar gärna deras mat. Han är härligt. Vad han inte tycker om är att vara ensam vilket han inte heller behöver vara utom några korta stunder ibland. Stora okända hundar är han lite rädd för men lilla hundar tycker han om. Olle vill gärna vara nära oss hela tiden och gillar inte om någon av oss är borta. När båda är hemma är allt bra och Olle lycklig. När det gäller maten är Olle jätte kräsen med det är helt och hållet våran egen fel. På hösten var vi tvunga att klippa Olles päls kortare eftersom all skräp fasnade i pälsen och den blev svår att sköta. Nu växer pälsen igen och kommer att vara lagon lång till vinter. Vårat liv kretsar mycket runt Olle nu och det är bara härligt.


E-post:
Skrivet av Nikkis matte, den 24. aug, 2011
Hej, ville bara hälsa att Nikki (Nordic Lady) mår jättebra. Hon fyllde 1 år i lördags och har blivit en lugn och väldigt social hund!
Bilden fotades i början av sommaren!
Ha det bra, kram!


Skrivet av Sara, den 21. aug, 2011
Grattis till valparna. De är ju jättesöta, man blir ju sugen på en till. Jag har just klippt Minou. Så nu är hon korthårig men jag ska klippa henne lite till. Vi har inte tävlat nåt än men förhoppningsvis så ska vi göra det snart.
Många kramar från Sara & Minou


Webbsida: www.minou1.se
Skrivet av Helena Lundmark, Haparanda, den 13. jul, 2011
Hej! Jag Är så ivrig nu, kan nästan inte vänta tills jag kan få ta hem en liten valp! Förhoppningsvis så blir det en av dina! :) Bara av bilderna så är det jättesvårt att "välja", men jag måste erkänna att Pinoccio är en av mina favoriter! :)


E-post:
Skrivet av Pirkko, den 7. jul, 2011
Hej. Gunnar mår bra och han är so fin hund. Han är vårt skarptänktest hund. Han tycker om fickor och alla som vill leka med honnom. Han har so stor hjärta han är min Teddy Bear. Han vill hälssa dig och jag också :D Jag försöker att ta bilder av honnom för dig
Hälsningar Pirkko och Gunnar och alla andra hunder av oss


Skrivet av Inga-Lill, den 24. jun, 2011
Grattis till dom små söta valparna som Iza och Cesar har fått.
kramar från oss / Bella ,Jonna och deras Matte


E-post:
Skrivet av Marie Levin, den 22. jun, 2011
Stort grattis till valparna! :)


E-post:
Skrivet av Inger Bergvall, den 29. mar, 2011
Hej skickar en underbar hälsning från en underbar liten hund som heter Mayzan(Nostalgic Girl) som bor i Stenhamra utanför Stockholm.


E-post:
Webbsida: Lupingränd 2B 17960 Stenhamra
Skrivet av maria kiruna. , den 6. mar, 2011
Hej.. Vilka fina bilder på dina valpar.
Malte växer och har blivit så fin och social. Blir så sugen på en till, men man måste ha mer tid.
Snart fyller han 1 år. Ha de bra. Kram från Malte och hans familj.


E-post:
Skrivet av Sara Karlsson, den 24. jan, 2011
Hejsan!
God fortsättning på det nya åter och grattis till valparna!

Kram Sara & Minnou


E-post:
Webbsida: www.minou1.se
Skrivet av Gudrun, den 19. dec, 2010
God Jul och Gott Nytt År.


Webbsida: freewbs.com/bichonjuvelerna
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS